Basın Açıklaması


Dernek Yönetim Kurulumuza yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte Yaptığımız İstişareler neticesinde aşağıdaki kararları almış bulunmaktayız.
1- Hemşerilerimizin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi için tüm gayret gösterilecek ve Aidiyet duygusu ön planda olacaktır.Dernek olarak hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecektir.
2- Seydişehir - Konya ve Ketenli’de bulunan ihtiyaç sahipli ailelerimizin yanında olmaya devam edilecek ve Ramazan ayı başında Nakti ve Gıda yardımlarımız devam edecektir.
3- Dernek Üye Kartı konusunda hassasiyet gösterilecek üye Kartı olan hemşerilerimize kolaylıklar sağlanılacaktır( Hastane - Petrol Ulaşım vs gibi anlaşmalar yapılmaya devam edilecektir.)
4- Yıllık Aidat 120.00 TL olup Aidatlarını ödeyen hemşerilerimiz Derneğin tüm hizmetlerinden faydalanacaktır. 15.04.2021 Tarihine kadar Aidat ödemeyen hemşerilerimiz Sms listesinden çıkartılacaktır.
5- Suriye’de yaşanan insanlık dramına ortak olunmaya devam edilecek ve 09.04.2021 Cuma günü gidilecek şekilde Suriye’ye tekrar yardım toplanacaktır.
6- Her sene olduğu gibi bu senede Kurban Bayramında Konya Merkez ve Tüm İlçeler dahil olmak üzere Kurban Bayramında Deri Toplama ve Vekalet Kurban kesimlerimiz devam edecektir.
Tüm hemşerilerimizin bilgisine sunarız.


Ketenli Kültür Yard. ve Dayanışma Derneği
Dernek Yönetim Kurulu

Haber tarihi: 14 / 03 / 2021
Haber Okunma: 6712
Haber Yorumları: 0







Önceki: Yüzleri güldürmek için İdlib'e gidiyoruz
Sonraki: 14 Mart Tıp Bayramı Kutlu olsun




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)